Sport
De victorii rar avurăm parte. Jucătorii lui Ouzounidis au uitat să joace fotbal

Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-3, în etapa cu numărul șapte din play-off.

Universitatea Craiova a început rău jocul cu CFR Cluj de pe stadionul "Ion Oblemenco". Oaspeții au deschis scorul în minutul patru prin Adrian Păun, intrat cu doar câteva zeci de secunde înainte. Egalarea a venit relativ repede. Ștefan Baiaram a reușit un super gol în minutul 11 din afara careului. Din păcate, tânărul s-a accidentat și a părăsit terenul până la finalul primei reprize. Oltenii au continuat să preseze, iar cea mai mare din prima parte a duelului i-a aparținut lui Andrei Ivan. Șutul său din minutul 24 a trecut doar la câțiva centrimetri de bara goalkeeper-ului de la CFR Cluj.


În repriza secundă, CFR Cluj și-a impus stilul de dominare încă de la ieșirea de la cabine, iar golul doi a venit în mod normal. Ciprian Deac a reușit să-l învingă pe Piglicelli în minutul 68, fiind lăsat fără marcaj. Ardelenii au dus scorul la 3-1 în minutul 75. Adrian Păun a reușit dubla. După acest meci, Știința se deplasează pe terenul FCSB-ului.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.