Sport
CS Cârcea merge mai departe în Cupa României: „O partidă de luptă”

CS Cârcea a debutat cu o victorie în faza națională a Cupei României. În primul tur, doljenii au trecut de Petrolul Potcoava. 

Victoria cu 1-0 le-a permis celor de la Cârcea să avanseze mai departe în Cupa României și să aștepte cu încredere viitoarele confruntări. Doljenii vor întâlni tot o echipă de Liga 3 în următorul tur. Unicul gol al partidei a fost înscris de Geani Cîndea în minutul 62. 

 

„A fost un meci dificil pe o caniculă de 40 de grade, o partidă de luptă cu o echipa dintr-un eșalon superior, iar băieții au intrat foarte motivați. Au făcut risipă de efort și au făcut un joc colectiv foarte bun, cred că per total am fost echipa mai bună, având mai multe ocazii . Nu multe echipe de liga a patra se pot mândri cu astfel de performanțe. Noi am mai ajuns și în 2019 în turul doi, dar victoria de ieri este mai importantă. deoarece, atunci am trecut de Strehaia, echipă care evolua la același nivel cu noi. Acum am depășit o echipa mai valoroasă. Ne-a fost foarte dificil să reluăm activitatea după un an și jumătate de pauză, dar ne-a ajutat și mini turneul de Cupă la nivel județean. Am adus cea de-a treia Cupă din istoria clubului. Închei prin a felicita staff-ul, oamenii care au fost tot timpul lângă noi și nu în ultimul rând jucătorii, cei care au fost fantastici,” a declarat Alexandru Dicu, tehnicianul celor de la Cârcea, pentru Ziarul Lupa.

 

Echipa folosită de Alexandru Dicu în partida cu Petrolul Potcoava: Iovănescu - Vozaru, Trancă, Tulea, Dragomir - Rotaru, Nuță, Barbu (c), Stancu, Cîndea - Sîrmon. Au mai intrat pe parcurs: Stanca, Sandu, Ionuț Stancu și Georgescu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.