Sport
Declaraţiile alb-albaştrilor după victoria cu Argeşul: “Întotdeauna primul meci din campionat e foarte greu”

Deşi au făcut un meci slab, având mare noroc să câştige cele trei puncte cu Argeşul, jucătorii Ştiinţei se declară mulţumiţi de modul cum au început campionatul. Autorul golului decisiv în meciul cu Argeşul. Andrei Ivan chiar a promis calificarea în cupele europene, în timp ce Alex Cicâldău, în prim-planul unei ratări în mintele de final, spune că Ştiinţa va avea mereu mentalitatea de a câştiga. 

"Sunt fericit că am marcat, sper să o țin tot așa, să-mi ajut echipa și să ne calificăm în Conference League. Vor veni și suporterii, sunt bucuros că s-au deschis stadioanele la 50%. Va fi un an foarte greu, nu cred că e uşor niciun meci din campionat. Nu cred că vom face pași greșiți în Europa, sunt două meciuri, 100% vom câștiga!", a spus Ivan.

 

"Știam că ne va aștepta un meci greu, întotdeauna primul meci din campionat e foarte greu. Zic eu că am întâlnit azi o echipă care va pune probleme fiecărei echipe din Liga 1. Eu cred că am controlat marea majoritate a jocului, am încercat să ducem mingea în 30 de metri, dar acolo ne-a lipsit inspirația, dar suntem fericiți pentru cele trei puncte.  Eu de când am venit aici știam că se dorește performanță la nivel înalt. Întotdeauna va fi presiune, dar noi vom avea mereu mentalitatea să câștigăm", a spus Cicâldău.

 

„Suntem bucuroși că am câștigat, ne reglăm motoarele. Mă bucur că am revenit după două luni. Va fi un an dificil, toate echipele au jucători buni. Nu mai sunt victorii la 2-3 goluri. Noi trebuie să ne apărăm bine, însă. Deocamdată nu pot să zic cine se va lupta pentru titlu, dar e clar că noi 3, FCSB, Universitatea Craiova și CFR, suntem favorite. Trebuie să ne luăm revanșa în Europa, suntem favoriți. Trebuie să tratăm cum trebuie meciul de joi. Avem un lot mai mare decât anul trecut”, a spus Nicușor Bancu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.