Sport
Din nou amânare! Când se joacă Islanda - România?

Mâine, 26 martie, ar fi trebuit să se dispute semifinala play-off-ului de calificare la Campionatul European dintre Islanda și România, în pandemia care a cuprins întreaga lume a amânat partida pentru iunie, însă UEFA  a mutat duelul și de această dată.

Astfel, Islanda - România se va juca în toamna acestui an. Septembrie ar fi luna aleasă de către oficialii UEFA pentru a se disputa atât semifinala, cât și finala cu Bulgaria sau Ungaria. Pentru a ajunge la Campionatul European, care la rândul său a fost și el amânat, dar pentru anul viitor, „tricolorii” conduși de Rădoi trebuie să câștige ambele meciuri disputate în deplasare. 

 

Euro 2020 va avea loc între 11 iunie și 11 iulie 2021 în 12 orașe din Europa, printre care și București. În ceea ce privește campionatele naționale, UEFA a aprobat ca data limită pentru încheierea sezonului să fie 15 iulie, nu 30 iunie cum s-a discutat în urmă cu doar 7 zile la prima videoconferință.
 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.