Sport
Dragoş Bon: „Ne dorim să începem campionatul cu un joc bun şi cu victorie”

Unul dintre secunzii lui Marinos Ouzounidis, Dragoş Bon, spune că toate sunt bune şi frumoase la Universitatea Craiova înainte de debutul în campionat. Bon afirmă că echipa nu este la potenţial maxim, ţinând cont că este abia start de sezon, dar pe parcurs va "tura motoarele la maxim" şi va face faţă în cele trei competiţii: campionat, Cupa României şi cupele europene. Universitatea Craiova întâlneşte FC Argeş sâmbătă, de la ora 21.30, pe "Ion Oblemenco". 

„Ne aşteaptă un meci de tradiţie, întotdeauna au fost derby-uri spectaculoase între Universitatea Craiova şi FC Argeş, sunt convins că vom face un meci frumos, apreciat de suporteri, fiindcă şi ei aşteaptă cu nerăbdare acest debut de campionat. Suntem pregătiţi, echipa este pe un drum bun, am demonstrat-o şi la Supercupă, ne dorim să începem cu un joc bun şi cu victorie, care să ne dea speranţe, mai ales că ne dorim să câştigăm titlul anul acesta. Trebuie să avem un plus de moral la început de sezon, după câştigarea Supercupei, fiindcă este un trofeu adjudecat în premieră de Ştiinţa. E clar că suporterii aşteaptă multe de la noi, şi noi ne dorim să câştigăm titlul. Lotul este competitiv, şi munca pe care staff-ul a depus-o în această pauză trebuie să se vadă, sperăm că vom arăta cum îşi doresc fanii. Avem un lot valoros, echilibrat numeric şi asta ne dă speranţe că vom putea să mergem mai departe pe toate fronturile, nu este uşor, dar pentru asta ne pregătim: să câştigăm titlul, să păstrăm Cupa şi să ne calificăm în cupele europene. Suntem mulţumiţi cum a decurs pregătirea, de ce arată echipa, e clar că nu suntem la potenţial maxim, fiindcă suntem la start de sezon, dar avem speranţe că încet-încet, motoarele se vor tura la maxim” a declarat Bon. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.