Sport
Generația 1994-1995 a Craiovei a fost asemănătoare cu Steaua 1986. Cine spune acest lucru

Conform lui Victor Pițurcă, echipa pe care el a antrenat-o în sezonul 1994-1995 a fost la fel de bună ca cea care câștiga Cupa Campionilor Europeni în 1986. 

Victori Pițurcă a condus-o pe Craiova în sezonul 1994-1995, atunci când oltenii au ieșit vicecampioni: „„Eu mi am dorit toată viața mea să am o echipă care să joace cum juca Steaua 86. Noi nu jucam tiki taka, Barcelona juca așa, că ei mai plimbau mingea, noi jucam perpendicular pe poartă. Aveam un stil de joc pe care nu l-am văzut la nimeni, nici acum. Chiar vorbeam cu Valentin Ceaușescu și spuneam că nu am văzut nicio echipă care să joace ce juca Steaua în perioada aia, ăsta este adevărul. Mi-am dorit mereu să am o echipă ca aia” a declarat Victor Pițurcă pentru AntenaSport.

 

„Am avut o singură dată, la Craiova, când am terminat pe doi, după Steaua. Era o echipă foarte bine pusă la punct. Cu Cristescu, Craioveanu, Buia, Gane… jucători foarte buni”. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.