Sport
Handbalistele Craiovei n-au scăpat prilejul de a lua 3 puncte în fieful lanternei roşii

Handbalistele de la SCM Craiova au un start de campionat pozitiv şi au acumulat deja 7 puncte după primele trei meciuri, fiind pe locul 4 în clasament. În runda a treia a Ligii Florilor MOL, fetele lui Bogdan Burcea n-au ratat ocazia de a luat toate punctele din deplasarea de la Deva, unde au trecut cu 23-20, la pauză 13-11, de formaţia gazdă, CSM. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Bak 5 goluri, Burcea-Zamfir 5, Țicu 4, Nica 3, Loken 2, Cârstea 2, Șelaru 1, Colac 1, Tudorică, Țăcălie, Jipa, Adespii.

 

SCM Craiova joacă în etapa următoare pe teren propriu cu HC Zalău, ocupanta locului 7, cu 6 puncte, miercuri, 29 septembrie. Pe primele trei locuri sunt Măgura Cisnădie, Dunărea Brăila şi CSM Bucureşti, cu maximum de puncte după trei etape. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.