Sport
Împrumutat de Craiova la Clinceni, Jovan Markovic a prins echipa etapei

În vârstă de 20 de ani, Jovan Markovic, atacant împrumutat de Universitatea Craiova la Academica Clinceni, a reușit o dublă cu FC Botoșani. 

Oficialii LPF l-au remarcat pe Jovan Markovic pentru evoluația contra moldovenilor și l-au selectat pentru echipa etapei. De asemenea, Edi Iordănescu, tehnicianul CFR-ului, echipă care a învins-o pe Știința pe „Ion Oblemenco”, a fost ales antrenorul rundei. 

 

ată cum arată echipa ideală a etapei a 8-a din play-off şi play-out.

PORTAR

Cristiano Pereira Figueiredo (FC Hermannstadt / 30 de ani) - A închis perfect poarta, astfel sibienii au rămaş în cărţi pentru salvarea de la retrogradare.

 FUNDAŞI

Adnan Aganovic (Sepsi OSK /  33 de ani) - Folosit din nou în partea dreaptă, s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor. Impresionează prin dăruirea cu care tratează fiecare fază.

Raul Albentosa (Dinamo / 32 de ani) - Transferul acestuia a schimbat total faţa apărării dinamoviste, care a devenit mult mai solidă.

Gabriel Tamaş (FC Voluntari / 37 de ani) - Continuă evoluţiile foarte bune. Mai mult, a oferit o nouă pasă decisivă în stilul său, de la peste 50 de metri.

Radu Boboc (Viitorul / 22 de ani) - A făcut faza primului gol înscris de dobrogeni, când a driblat tot ce i-a ieşit în cale, apoi i-a pasat decisiv lui Chiţu.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - Cu un gol şi o pasă decisivă, căpitanul roş-albilor şi-a condus echipa spre a cincea victorie consecutivă.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Decarul clujenilor a înscris pentru a 13-a oară în ediţia curentă şi a ajuns la 67 de reuşite în 14 sezoane bifate în principala competiţie internă.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 21 de ani) - Introdus pe teren pe durata reprizei secunde, a înscris golul victoriei, succes prin care FC Hermannstadt continuă lupta pentru atingerea obiectivului.

Adrian Păun (CFR Cluj / 26 de ani) - Partida cu Universitatea Craiova poate rămâne ca un meci de referinţă din cariera mijlocaşului clujean, asta după ce a făcut diferenţa pe teren cu cele două goluri marcate.

 ATACANŢI

Jovan Markovic (Academica / 20 de ani) - Tânărul vârf al ilfovenilor a bifat prima dublă din carieră, reuşitele sale contribuind din plin la cea mai spectaculoasă revenire pe tabelă din acest sezon.

Claudiu Petrila (Sepsi OSK / 20 de ani) - Deşi s-a aflat pe teren doar în ultima jumătate de oră, a reuşit să repete evoluţia din meciul tur din play-off. A înscris pentru a șasea oară în acest sezon.

ANTRENORUL ETAPEI

Edward Iordănescu (CFR Cluj / 42 de ani - FOTO) - A gestionat bine perioada care a urmat după înfrângerea de runda precedentă, iar rezultatul s-a văzut în meciul cu Universitatea, în care clujenii au predat o lecţie de fotbal.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.