Sport
Jucătorii Ştiinţei s-au întâlnit cu suporterii, în Parcul Romanescu. Ce au spus Gustavo şi Pigliacelli

Jucătorii Universităţii Craiova s-au întânit cu fanii în Parcul Romanescu, în ultima zi de vacanţă a elevilor, pe care i-au invitat la meciul cu Sepsi, programat luni, de la ora 21, pe arena Complex Sportiv Craiova.

Brazilianul Gustavo: „Atmosfera este foarte frumoasă, sunt fericit că sunt în parc cu copiii. Mâine sper ca toată lumea să fie fericită, ei, la şcoală, noi, la meciul cu Sepsi. Sper să vină toţi copiii la meci, după ce se duc la şcoală şi să-i facem fericiţi. Ne-au spus că le place şi fotbalul real, dar şi cel virtual, respectiv jocul FIFA. Mie îmi plăcea la şcoală, mi-am făcut mulţi prieteni. Am făcut o pregătire bună la Braşov, am petrecut mai mult timp împreună şi cred că ne va ajuta pentru meciul cu Sepsi. Reghecampf vorbeşte foarte mult cu noi, ne motivează şi sper că vom face o treabă foarte bună împreună”.

 

Portarul Mirko Pigliacelli: “Suntem lângă suporteri, mai ales lângă copii, suntem fericiţi să participăm la astfel de acţiuni, simt iubire din partea lor de fiecare dată, iar eu sunt şi mai fericit decât ei când ne întâlnim. Îmi pare rău pentru ei că s-a terminat vacanţa, dar e timpul să şi înveţe, fiindcă e foarte important să te duci la şcoală şi să ai performanţe şi la şcoală, altfel e mai greu în viaţă. Mie nu-mi plăcea aşa de mult la şcoală, dar e importantă. Copiii nu ne întreabă de rezultate, numai adulţii fac asta. Am făcut antrenamente bune în cantonament, am îmbunătăţit multe aspecte, suntem pregătiţi, deşi la fiecare meci se poate întâmpla orice, toate meciurile din Liga I sunt grele”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.