Sport
Mangia a fost prezentat: „Proiectul clubului m-a convins să vin la Craiova”

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Devis Mangia, a fost prezentat într-o conferinţă de presă, înainte de a efectua primul antrenament în Bănie. El a declarat că obiectivele echipei în sezonul următor sunt: clasarea pe un loc superior celui din sezonul trecut, câştigarea Cupei României şi intrarea în grupele Europa League.

„Obiectivul principal va fi acela de a ne clasa pe unul dintre primele locuri, un obiectiv important este Cupa României şi vom încerca să intrăm în grupele UEFA Europa League. Lucrăm la transferuri și în mod sigur vor fi jucători noi. Dar, în acest moment mă gândesc doar la jucătorii pe care îi am acum. Cunosc lotul, am văzut și meciurile din play-off. Campionatul românesc este unul bun, dar poate ajunge și mai bun, pentru că am văzut mulți jucători tineri buni. Mă gândesc ca aici să rămân mai mulți ani, dar nu depinde numai de mine, ci de rezultate. Sunt sigur că nu sunt probleme financiare. Știam deja istoria clubului dinainte să vin aici și m-a convins să ajung aici proiectul clubului. Staff-ul va fi compus astfel: antrenor secund Adrian Iencsi, va mai fi încă un altul italian ce va fi ales în următoarele zile, preparatorul fizic Cornel Blejan și un altul italian. Antrenor cu portarii va fi Cătălin Mulțescu, iar persoana care se va ocupa de analizele video va fi Cornel Papură.”

Managerul general, Marcel Popescu, a spus: „Obiectivul va fi să fim cât mai sus, cât mai performanți și trebuie să continuăm ascensiunea și în Europa. Cconsider că Mangia este cel mai titrat tehnician străin venit în România prin simplul fapt că în CV-ul său este Serie A, vicecampion cu naționala Italiei Under-21 și asta spune foarte multe. A lucrat și în sectorul tineret, dar cel mai mult în luarea deciziei de a-l aduce a cântărit un element extrem de important. Chiar dacă Italia a avut probleme și a fost zguduită de scandaluri, Coverciano a avut și are un prestigiu și o reputație internațională. Faptul că Mangia a acceptat să lucreze la Știința este un titlu de mândrie, de glorie, iar ceea ce a contat a fost profesionalismul. Am vrut să continuăm parcursul și să înălțăm ștacheta, iar sosirea lui Devis este asociată de un staff de înaltă competență profesională”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.