Sport
Marcel Popescu: „Suntem pregătiți să avem 7.500 de spectatori în tribune la Universitatea - CFR”

Spectatorii ar putea reveni în tribune din acest weekend, însă este așteptată o directivă din partea FRF și LPF. În direct la PRO X, managerul general Marcel Popescu a anunțat că Universitatea Craiova este pregătită să aibă spectatori în tribună la jocul cu CFR Cluj. 

„Am avut o discuție cu un oficial de marcă al FRF. Este de aplaudat inițiativa sau relaxarea care se produce în lumea sportului confirmată de președintele Republicii. Pentru a fi aplicabilă, e nevoie de câteva etape ce se doresc a fi rapide pentru a avea spectatori mâine seară. Noi suntem pregătiți.

Vom modifica protocolul de acces făcut inițial. Suntem pregătiți pentru accesul spectatorilor mâine seară. 7.500 de bilete vor fi puse în vânzare, prioritate vor avea abonații. Un singur lucru confirm: suntem pregătiți”, a declarat Marcel Popescu la Pro X.

 

„Așa cum te duci la aeroport, așa îți iei și biletul. Nu ne sperie! Trebuie să fim riguroși și stricți. Dacă dai biletul cuiva care nu îndeplinește condițiile, pur și simplu nu intră”, a mai spus Popescu.

„Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, se arată în decizia Guvernului.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.