Sport
Mario Găman, după ce Filiași a eliminat-o pe UTA: „Este ceva nemaipomenit”

Antrenorul lui CSO Filiași, Mario Găman, a foarte foarte încântat de evoluția elevilor săi în meciul cu UTA Arad. 

Filiași a intrat în istorie după ce a eliminat-o pe UTA Arad din șaisprezecimile Cupei României. Oltenii au învins cu 1-0 și s-au calificat mai departe. După meci, Mario Găman a vorbit despre modul în care i-a mobilizat pe elevii săi: „De asta e frumos fotbalul, sunt meciuri unde poți arăta că ești o echipă pozitivă, că joci fotbal, că te ridici la nivelul adversarului. Băieții mei au făcut un joc bun din punct de vedere tactic și fizic, s-au ridicat la nivelul de pregătire al echipei adverse, una foarte bună, și mă bucur că am făcut atâta lume fericită. Le-am transmis și la pauză problemele pe care le-am avut la începutul partidei, ne crispam când recuperam mingea, nu găseam soluții. În partea a doua au ieșit mai montați, au știut ce să facă cu ea și am marcat.

 

Pentru noi este un plus orice de acum încolo, orice am realizat astăzi pentru acest oraș este ceva nemaipomenit, noi vrem să arătăm lumii că la Filiași se lucrează, se construiește o echipă pozitivă în toate sensurile. Vom vedea cu cine vom pica, sper să nu ne facem de râs", a declarat Găman.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.