Sport
Mihai Covaliu, despre prestațiile sportivilor români la Jocurile Olimpice: „Aş putea spune că suntem în grafic”

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a oferit câteva declarații de Ziua Drapelului. Fostul campion olimpic susține că țara noastră este în grafic în legătură cu numărul de medalii.

Covaliu a susținut înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo că România s-ar putea întoarce cu opt medalii. În acest moment, sportivii noștri au reușit să cucerească patru medalii: „Este foarte bine să fii tot timpul optimist, să ai încredere în sportivii tăi, să împingi limitele, aşa cum sportivii noştri au reuşit să facă. Am ajuns la numărul 4, mai sunt şi alte competiţii. Mâine nava amiral, aşa cum se numeşte echipajul de 8+1 feminin sperăm să ne aducă o nouă medalie, apoi urmează şi alte competiţii.  Aş putea spune că suntem în grafic şi sper să se atingă acest obiectiv şi să se ajungă la cifra de 8 medalii pentru România. 

 

Steagul României a fost înălţat pe cea mai înaltă treaptă, este meritul fetelor. A prefaţat ziua imnului naţional, pe care o sărbătorim astăzi. Este meritul lor, au făcut o cursă extraordinară, aşa cum au făcut toţi băieţii de la canotaj, cum a făcut Ana la spadă,” a declarat președintele COSR. 

Sunt sportivi minunaţi şi nu ne rămâne decât îi aplaudăm şi să le acordăm respectul cuvenit pentru tot ceea ce au făcut”, a spus Mihai Covaliu

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.