Sport
Ouzounidis: „Problema jucătorilor noştri este una mentală”

După ce a pierdut în deplasare meciurile cu Clinceni şi Sepsi şi a părăsit lupta pentru campionat, Universitatea Craiova joacă duminică, de la ora 19, pe "Ion Oblemenco", împotriva echipei FC Botoşani, meci important în lupta pentru menţinerea poziţiei a treia în clasament. Antrenorul  Marinos Ouzounidis spune că moralul echipei este scăzut şi că principalul său obiectiv în această perioadă este de a-şi recupera jucătorii la nivel mental. 

„Ca toate meciurile, va fi greu şi acesta cu Botoşaniul, dar pentru mine cel mai important lucru este ca echipa să-şi regăsească plăcerea de a juca. Nu am evoluat deloc bine în ultimele două partide şi am şi pierdut. Trebuie să ne recăpătăm încrederea, pentru restul meciurilor din play-off şi pentru cele din Cupa României. În acest moment mă preocupă mai mult echipa mea, care trebuie să-şi revină, să-şi recapete stilul de joc, să-şi recapete încrederea. Trebuie să reintrăm în formă, să fim compacţi, să fim agresivi când nu avem mingea. Nu este uşor, jucătorii sunt obosiţi, atât fizic, cât şi mental, iar când pierzi meciuri este şi mai greu să-ţi revii, aşa că trebuie să fim alături de ei, să-i ajutăm să joace la adevărata valoare, fiindcă eu sunt convins că avem o echipă de calitate. Am făcut şi modificări în formula de joc de la un meci la altul, atât pentru a odihni unii jucători, dar şi pentru că am fost nevoiţi. Nu putem totuşi să schimbăm toată echipa, 4-5 schimbări de la un meci la altul sunt suficiente. Nu cred că problema jucătorilor este una fizică, este la cap, este una mentală” a declarat Marinos Ouzounidis.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.