Sport
Ouzounidis şi-a desfiinţat jucătorii: “Nu pot să cred, n-am jucat, le-am dat mingea”

După cea de-a patra înfrângere la rând în campionat a Universităţii Craiova, 1-3 pe teren propriu cu CFR Cluj, antrenorul Marinos Ouzounidis şi-a atacat fără menajamente jucătorii, spunând că aceştia au jucat numai la început, apoi le-au dat adversarilor mingea. Grecul spune că vrea explicaţii de la jucătorii săi şi că nu-şi recunoaşte echipa şi stilul de joc. 

„Am jucat 20-25 de minute foarte bine, apoi ne-am oprit. Am nevoie de o explicație din partea jucătorilor mei. Să-mi spună de ce. Pentru asta vreau să îmi cer scuze fanilor. În partea a doua n-am jucat, le-am dat lor mingea să joace. CFR a vrut să joace, să câștige, nu am fost agresivi, am pierdut toate mingile. Nu a fost o performanță. Dacă nu cred, e mai bine să punem echipa a doua. E mai bine! Dacă ei cred că, OK, avem finala Cupei, câștigăm Cupa și totul este OK, ei fac o mare greșeală! Nu e o performanță pentru un club ca al nostru. Am văzut la început că am fost bine, apoi nu pot să cred ce am văzut astăzi. Nu pot să cred. Avem probleme, Baiaram a fost out și Cicâldău a avut probleme, dar ăsta nu e fotbal, nu e fotbalul pe care îl jucăm.  Am jucat bine 2-3 luni și acum într-o săptămână distrugem totul? De ce? Am nevoie de această explicație din partea jucătorilor mei. E mai bine să băgăm echipa a doua cu FCSB. Ce e asta? Să vedem asta din nou? Nu accept asta! Nu e echipa mea, nu e stilul meu. Le-am spus de multe ori. Primul lucru este să fim ca o echipă, să dăm tot ce e mai bun până la final. Nu respect să cedăm jocul. Nu respect asta!”, a spus Ouzounidis, la digisport. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.