Sport
Patronul de la Botoșani: „Suntem victime colaterale”

Valeriu Iftime se apără după scandalul de la Universitatea Craiova - FC Botoșani și spune că formația sa este o „victimă colaterală” 

Eu cred că a fost un meci frumos în care am avut un pic de şansă. Am văzut că toată lumea ţipă că jucam ambiţios cu Craiova şi mai puţin cu FCSB. E o informaţie prost gestionată, zău aşa!

La fel de mult vrem cu oricare, am obosit de când tot spun asta. Este clar că suntem un fel de victimă colaterală. Toată lumea are ce are cu FCSB şi cu domnul Becali pentru că pe cât de mulţi suporteri are, tot foarte mulţi sunt şi cei care o contestă. Şi ne-au băgat pe noi la mijloc, dar vă spun că nu e corect deloc.

Cu FCSB probabil că era altul scorul dacă nu greşea arbitrul împotriva noastră şi ne dădea penalty. Acum a fost o greşeală pentru noi la primul gol, deşi unii îmi spun că Bălaşa i-a dat mingea jucătorului meu.  Eu înţeleg Craiova până la un punct. Nu este o echipă de pluton, este una care ţinteşte trofee şi probabil că rezultatele astea proaste a aprins lucrurile acolo. De aceea erau aşa de surescitaţi.

 

Pentru că ei au fost nervoşi, mai duri ca noi. Şi tot scandalul a pornit de la faza aia cu Vătăjelu, când l-a faultat dur pe Ongenda şi căpitanul meu i-a cerut socoteală arbitrului ca să-i dea al doilea galben. De acolo au pornit nervii pe teren. Dacă arbitrul venea direct cu cartonaşul nu mai ieşea aşa”, a declarat Valeriu Iftime pentru digisport.ro.

 

Valeriu Iftime a avut și câteva cuvinte urâte la adresa lui Silvian Cristescu: „Filosofii ăştia din fotbal care spun că jucăm într-un fel cu FCSB şi în alt fel cu alţii îmi închipui ce ar fi spus la penalty-ul lui Braun dacă faza era în meciul cu echipa lu Becali.

Şi la interviurile de după meci, întrebări tendenţioase, că de ce aşa cu unii, că de ce nu se joacă nu ştiu cum… Admirabil au reacţionat jucătorii de la ambele echipe şi nu au dat apă la moară la aşa ceva

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.