Sport
Peluza Nord trage un semnal de alarmă! Organizare deficitară a finalei Cupei României

După anunțul că fanii vor avea acces la finala Cupei României, autoritățile și FRF nu au mai anunțat absolut nicio informație legată de organizare. 

Finala Cupei României dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu se va desfășura pe 22 mai, însă nu a apărut nicio informație legată de organizarea privind accesul spectatorilor pe stadion: Simţindu-ne neputincioşi în a lămuri suporterii despre condiţiile de acces cu atât de puţin timp până la meci publicăm acest comunicat care este cu siguranţă în asentimentul majorităţii fanilor Ştiinţei şi nu numai.

 

Consideram tergiversarea publicarii conditiilor de acces la finala Cupei o dovada in plus de lipsa de respect fata de suporteri. De parca nu ajungea ca am fost mereu singura categorie sociala ignorata in toate momentele de relaxare si a trebuit sa vedem cum accesul era liber in cluburi, mall-uri si alte spatii inchise aglomerate, in timp ce stadioanele, desi in aer liber, au ramas inchise.

 

De asemenea, zvonul ca s-ar putea ca biletele sa se vanda preferential (miercuri, joi - vaccin, vineri - pcr, sambata - test rapid) intre cele 3 categorii de suporteri anuntate ca fiind acceptate, urmand ca aceia care opteaza pentru test rapid sa afle de abia in ziua meciului daca pot obtine sau nu un bilet, denota o totala lipsa de interes pentru publicul general, aceaste conditii facand organizarea unei deplasari aproape imposibila. Si, repetam o lipsa de respect.

 

Speram sa ne inselam si asteptam din minut in minut un anunt serios din partea factorilor decidenti, MS/MTS si FRF, altfel ajungem sa credem ca aceasta finala “cu spectatori” nu este decat praf aruncat in ochii opiniei publice pentru a justifica organizarea meciurilor de la Euro cu spectatori austrieci, mecedoneni si ucraineni, in timp ce stadioanele raman inchise pentru competitiile interne. Pare ca Guvernul foloseste acest meci, la care pana acum doar mimeaza ca isi doreste public, ca argument pentru a se apara de viitoarele plangeri care sigur o sa vina la CNCD.

 

Din pacate pentru cei care cred ca aceste greutati o sa ne opreasca sa ajungem la meci, noi o sa organizam oricum deplasarea la Ploiesti respectand una dintre cele 3 conditii impuse. Depinde doar de ei daca o sa vedem meciul pe stadion sau cine stie pe unde prin oras"

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.