Sport
Prefaţa LPF pentru Universitatea Craiova - Sepsi

Universitatea Craiova joacă din nou în faţa propriilor suporteri, astăzi, de la ora 21, pe "Ion Oblemenco", întâlnind Sepsi, o echipă redutabilă, dar care până acum a câştigat decât un meci în acest sezon. Ştiinţa vine după două succese, cu Mediaş şi Rapid, ambele obţinute cu mari emoţii. Meciul de azi va fi arbitrat la centru de Marian Barbu din Făgăraş, ajutat de Gheorghe Bogdan din Bucureşti şi Ferencz Tunyogi din Zalău. Observator: Andrei Ioniţă (Bucureşti).

"Universitatea Craiova - Sepsi OSK Sf. Gheorghe, luni - 13 septembrie, ora 21.00

Venirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca oltenilor a adus şi un plus de energie în lotul "Ştiinţei", fapt consemnat şi în ultima rundă, când craiovenii au întors rezultatul înregistrat la pauza meciului cu Rapid şi s-au impus cu 2-1. În acel joc, conform datelor furnizate de InStat pentru site-ul LPF, Universitatea a avut o posesie de 70 % şi a expediat 12 şuturi pe spaţiul porţii adverse, un record pentru o echipă în ediţia curentă.

De partea cealaltă, Sepsi OSK este în căutarea formei din stagiunea precedentă, gruparea antrenată de Leo Grozavu fiind fără victorie în ultimele șase jocuri, interval în care a înregistrat trei remize.

Opt dintre cele nouă goluri marcate de craioveni în ediţia curentă au fost înscrise în repriza secundă, perioadă în care covăsnenii au încasat șase dintre cele opt goluri primite.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 12 ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-a impus Universitatea, de patru ori a câştigat Sepsi OSK, iar alte trei jocuri s-au terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi OSK - Universitatea Craiova 2-3. Acesta a fost şi jocul cu cele mai multe reuşite.

Un singur succes au bifat covăsnenii pe teren advers, 1-0 pe 11 august 2019.

Cea mai recentă întâlnire directă din campionat: 5 mai 2021, Sepsi OSK - Universitatea Craiova 2-0, goluri înscrise de Bogdan Mitrea şi Claudiu Petrila.

Mediile de vârstă: Universitatea Craiova - 26 ani şi 6 luni; Sepsi OSK - 26 ani şi 8 luni.

Oltenii au utilizat 26 de jucători, dintre care nouă au contribuit la reuşitele craiovenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă;  Sepsi OSK s-a bazat pe 24 de fotbalişti, dintre care 12 sunt străini.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.