Sport
Puştii campioni ai Ştiinţei luptă să aducă şi Supercupa în Bănie

Echipa de juniori under 17 a Universităţii Craiova, care a cucerit săptămâna trecută titlul naţional, luptă sâmbătă, de la ora 10, la Chiajna, pentru câştigarea Supercupei României, tot cu Dinamo Bucureşti, formaţia pe care a învins-o în finala campionatului, dar care deţine Cupa României.

Silviu Bogdan, managerul Centrului de Copii și Juniori ai Universității Craiova a prefaţat disputa într-o conferinţă de presă: „Ar fi încă o performanță mare a acestor copii să câștige și Supercupa. Noi vom încerca să învingem, însă nu vreau să punem presiune pe ei. Rezultatele vin numai prin munca asiduă din acești ani de zile. Sunt ceva probleme de sănătate cu unii dintre jucători care au disputat finala. Eu mi-aș dori să ținem acest grup unit și în câțiva ani să dăm aproape o echipă întreagă către prima ligă”.

Daniel Mogoșanu, antrenorul campioanei naționale, a adăugat: „Îi felicit pe copii pentru rezultatul și jocul din finala de săptămâna trecută. Dinamo este rănită, aşa că i-am atenționat pe juniorii noștri că la ora meciului trebuie să fim foarte pregătiți de joc și să câștigăm Supercupa, deoarece avem forța necesară să o facem. Avem un grup închegat în care relațiile de joc sunt foarte bune și ne dorim să realizăm această performanță împreună. Sunt sigur că nu vom avea probleme cu terenul de joc, deoarece în 95% dintre meciuri am evoluat numai pe terenuri artificiale, similare celui de la Chiajna”.

Valentin Mihăilă, desemnat cel mai bun jucător al finalei de săptămâna trecută, a declarat că el şi colegii săi trebuie să confirme că formează cea mai bună echipă din ţară la categoria lor de vârstă: „Noi avem cea mai bună echipă din țară. Suntem convinși că Dinamo o să vină foarte motivată, dar și noi vom fi la fel de motivați să câștigăm Supercupa și să o aducem în Bănie. Sincer să fiu, nu știu câte goluri am dat sezonul acesta, dar îmi doresc ca în următorul să înscriu măcar la fel de multe. Cele mai importante goluri pe care le-am marcat au fost cele cu UTA Arad din semifinală și cu Dinamo București din finala competiției. Visul meu este să mă antrenez cu echipa mare a Universității Craiova și să joc în Liga I

Andrei Bobonete, desemnat cel mai bun portar al finalei, a declarat: „Suntem conștienți că avem un meci greu, însă eu sunt convins că vom reuși să câștigăm. Am încredere totală în colegii mei și vom da totul din nou să fim învingători. Este un lucru deosebit de important pentru mine să port tricoul de campion. Am reușit să câștigăm o finală foarte grea în fața unei echipe foarte puternice, iar pe terenul de joc am dovedit că avem o echipă mai bună ca a lor. Sper să port tricoul de campion și la echipa mare, deoarece este visul meu de mic să joc la Universitatea Craiova.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.