Sport
Reghe i-a reprimit în lot pe Mateiu şi Bălaşa: „A avut loc un eveniment”

După ce i-a trimis la echipa a doua pe Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, i-a reprimit pe cei doi în lot după meciul cu CFR Cluj. Reghe a precizat că măsura luată cu jucătorii respectivi a fost în urma unui anumit eveniment, tehnicianul considerând nepotrivite atitudinea şi comportamentul celor doi. 

"Nu a fost niciun scandal, nu a fost nicio problemă între noi. Eu iau aceste măsuri când văd că anumiți jucători nu sunt la nivelul la care ar trebui să fie. În general iau anumite măsuri cu jucătorii de la care am pretenții. Bălașa și Mateiu sunt doi jucători importanți pentru mine, doi jucători care trebuie să ajute această echipă să câștige titlul. Pe mine mă interesează atitudinea și comportamentul lor, ei trebuie să fie lideri, să-i împingă pe cei tineri de la spate. Am avut o discuție serioasă cu ei, le-am atras atenția că nu este ok, noi am mers la Cluj ca să câștigăm, nu ca să facem prezența. A avut loc un eveniment și a trebuit să le atrag atenția. Nu i-am dat afară, eu nu dau jucători afară, doar i-am trimis la echipa a doua. Ulterior am avut o discuție cu ei și mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis. Nu m-am certat niciodată cu niciun jucător, pe Bălașa îl cunosc de când avea câțiva anișori. Tatăl lui mi-a fost coleg de cameră", a spus Reghecampf, pentru Digi Sport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.