Sport
Reghecampf, înaintea derby-ului cu Dinamo: „Nu trebuie să mai facem paşi greşiţi!”

Derby-ul de tradiţie al fotbalului românesc, Universitatea Craiova - Dinamo, se dispută luni, de la ora 21, pe arena "Ion Oblemenco". Maxim  9.000 de spectatori sunt acceptaţi la acest joc, din cauza scenariului roşu în care se află Craiova. Laurenţiu Reghecampf spune că duelul cu "câinii" va fi un derby mereu, indiferent de situaţia celor două echipe şi că în acest moment Ştiinţa nu-şi mai permite paşi greşiţi, ţinând cont că este pe locul 10 în clasament. 

„Este un meci important pentru noi, trebuie să nu mai facem paşi greşiţi, am discutat cu jucătorii şi am dat la o parte calificarea din Cupa României. Totdeauna va fi un derby Universitatea Craiova – Dinamo. Dinamo este o echipă de tradiţie, vor fi mereu meciuri frumoase, Dinamo rămâne Dinamo, o echipă importantă şi trebuie să ne pregătim foarte bine, ce se întâmplă la ei nu ne interesează, numai punctele contează pentru noi. Iau meciul în serios, au şi ei jucători care pot face diferenţa în orice moment. Un meci Universitatea Craiova – Dinamo este diferit de alte meciuri. Vreau ca echipa noastră să joace fotbal, să domine din toate punctele vedere şi am pus accent pe asta în ultimele zile, vreau ca jucătorii care vor intra să fie foarte concentraţi. Partidele care vi se par abordabile sunt de fapt cele mai grele, pentru mine este o muncă dublă. Având în vedere condiţiile cu pandemia şi ţinând cont că avem voie numai 30 la sută din capacitate, cred că vor fi totuşi destui oameni la meci. Nu avem probleme de lot, numai unele uşoare cu Elvir Koljic, dar sperăm să avem lotul complet. Avem jucători foarte buni, un lot numeros şi va trebui să iau cele mai bune decizii. M-aş simţi mult mai bine dacă poziţia noastră în clasament ar fi alta” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.