Sport
S-a stabilit brigada de arbitri pentru meciul Ştiinţei cu FC Argeş

Universitatea Craiova debutează în noua ediţie a Ligii I sâmbătă, de la ora 21.30, pe "Ion Oblemenco", împotriva lui FC Argeş. Partida va fi arbitrată de Horia Mladinovici din Bucureşti, ajutat de asistenţii Bogdan Gheorghe şi Alexandru Filip, iar rezervă va fi Florin Chivulete. Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Imilian Şerbănică (Bragadiru).

Ultimul meci al Ştiinţei pe care l-a condus Horia Mladinovici a fost cel din prima etapă a play-off-ului trecut, cu Sepsi, scor 0-0, pe "Ion Oblemenco". 

 

La meciul cu cu FC Argeş, fanii au acces cu bilet sau abonament, până la ocuparea a 50 % din capacitatea arenei, însă trebuie să se încadreze într-una dintre condiţii: 

  • Să fie vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.