Sport
Şase medalii pentru luptătoarele cadete din Bănie la Naţionale

Luptătorii cadeţi de la CSM Craiova şi LPS Petrache Trişcu au câştigat 6 medalii, dintre care două titluri naționale, la Campionatul Național desfășurat sâmbătă și duminică la Botoșani.

De la CSM Craiova, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Adina Irimia, la categoria 70 de kg, în timp ce medaliile de argint au fost primite de George Berbecaru (58 kg) și Ruth Badea (43 kg), toți cei trei fiind pregătiți de antrenorul Petre Banciu. Pe locul trei s-a clasat Ana Maria Cristescu cucerind bronzul la 43 de kg, aceasta aflându-se sub îndrumarea lui Valentin Boboșca. De la LPS Petrache Trișcu, Simona Zidaru a câştigat aurul la 60 kg, iar Violeta Măicănescu a fost a doua la 52 kg. Cele două au punctat în clasamentul pe echipe pentru CSM Craiova, fapt care a urcat clubul din Bănie pe a treia treaptă a podiumului în ierarhia generală pe cluburi la întrecerea feminină.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.