Sport
SCM Craiova aniversează trei ani de la câștigarea Cupei EHF

Acum trei ani a avut loc cea mai mare performanță din istoria sportului de echipă din Craiova, câștigarea unei competiții internațioale, Cupa EHF. 

Astfel, această zi nu putea trece neobservată, iar clubul SCM Craiova a publicat un comunicat special cu privire la data de 11 mai 2018: „11 mai, o zi de referință pentru club nostru și în special pentru echipa de handbal feminin.

 

Ziua în care echipa de handbal feminin S.C.M. Craiova a câștigat primul trofeu din istoria clubului, dar și din istoria sportului de echipă craiovean.

După un parcurs foarte bun în care au învins echipe ca Brest Bretagne (Franţa), Kuban Krasnodar (Rusia), Randers (Danemarca), Lada Togliatti (Rusia), Kastamonu (Turcia), sportivele pregătite de antrenorul Bogdan Burcea au întâlnit în finală pe Vipers Kristiansand, din Norvagia. După un prim meci desfăşurat în deplasare, şi pierdut cu 26-22, în retur, într-o Sală Polivalentă arhiplină, handbalistele din Bănie s-au impus cu 30-25, exact diferenţa de scor care ne permitea să câştigăm trofeul, realizând cea mai mare performanţă din istoria sportului de echipe din Craiova.

Lotul a fost format din: Yuliya Dumanska, Florentina Stanciu, Cristina Daniela Lung - Maria Andreea Rădoi, Jelena Trifunovic , Carmen Gabriela Ilie Şelaru, Dana Andreea Pricopi, Ana Maria Ţicu, Zeljka Nikolic, Valentina Neli Ardean Elisei, Nicoleta Tudor, Bobana Klikovac, Patricia Maria Vizitiu, Florina Cristina Zamfir.

Antrenori: Bogdan Burcea, Dumitru Berbec, Grigore Albici

Kinetoterapeut: Cezar Varjac

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.