Sport
SCM Craiova pretinde că albii ştiu să sară şi exultă după ultima achiziţie: “Va fi unul din idolii tribunelor din Bănie!”

După instalarea antrenorului grec Michalis Kakiouzis, nume mare al baschetului elen, dar ca jucător, nu ca tehnician, la SCM Craiova încep să apară şi jucători pentru conturarea echipei care ar trebui din toamnă să se bată la titlu, aşa cum îşi doreşte noul antrenor. Prima veste în privinţa lotului n-a fost însă una bună, deoarece căpitanul Dragoş Diculescu, declarat cel mai bun jucător român în campionatul trecut, a plecat la o echipă din Olanda. 

Noua echipă de baschet începe să se înfiripe de la fundaşi, iar primul venit a fost Williams Jordin Chrystopher, 25 de ani, 1,92, 88 kg, născut în Louisiana, care a mai evoluat în Turcia şi în Cipru. Al doilea jucător semnat de Marius Toma şi compania chiar azi este Liam O'Reilly, tot fundaş, tot de 25 de ani, dar, faţă de primul sosit, este alb. Şi totuşi conducerea contrazice celebrul titlu de film "Albii nu ştiu să sară" şi îl promovează pe O'Reilly drept un viitor idol al tribunelor din Bănie. Spectacolul ar trebui să fie garantat, ţinând cont că obiectivul principal declarat al SCM Craiova este readucerea publicului în Polivalentă. 

 

"Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu sportivul american Liam O'Reilly, fundaș american care poate evolua pe pozițiile 1 și 2. Liam O'Reilly - 19.03.1996, Austin, Texas, SUA, 1,88 m. Texanul și-a început cariera universitară la Collin Colege dupa care a trecut la celebra universitate Gardner Webb. A debutat ca profesionist în Europa în prima ligă din Slovacia. A mai jucat în Cipru, Germania, iar în ultimul sezon în Lituania. Un atlet desăvârșit și cu o îndemânare de invidiat va fi unul din idolii tribunelor din Bănie" este anunţul clubului SCM Craiova. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.