Sport
SCM Craiova, victorie dramatică în faţa Zalăului

Handbalistele de la SCM Craiova au reuşit să câştige in extremis partida disputată la Rm. Vâlcea, contra lui HC Zalău, în etapa a 22-a a Ligii Florilor. Fetele lui Bogdan Burcea sau impus cu 25-24 (12-12) în faţa echipei antrenate de Gheorghe Tadici, golul decisiv fiind marcat în ultima secundă de joc de Cristina Zamfir Burcea, soţia antrenorului echipei din Bănie. Ca de obicei, Ţicu şi Zamfir au fost principalele marcatoare ale Craiovei, reuşind împreună 18 din cele 25 de goluri. 

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dzukheva, Curmenţ, Chetraru (portari), Ţicu 10 goluri, Zamfir 8, Crăciun 3, Cace 2, Şelaru 1, Nica 1, Andrei, Orşivschi, Adespii, Tudorică, Savu, Colac, Ion. 

 

SCM Craiova este pe locul 10 în clasament, cu 24 de puncte şi va juca în cadrul turneului de la Rm. Vâlcea cu Rapid, sâmbătă, 15 mai, de la ora 19.45, şi cu CSM Slatina, duminică, 16 mai, tot de la ora 19.45. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.