Sport
Screciu: „Trebuie să trecem peste dezamăgire, ar fi minunat să ne revedem cu fanii la finala Cupei”

Într-un interviu pentru revista oficială a Universităţii Craiova, Vladimir Screciu spune că dezamăgirea este mare şi în cadrul lotului Ştiinţei, nu numai printre suporteri, după pierderea şanselor la titlu, dar în acelaşi timp toată lumea trebuie să strângă rândurile pentru a se salva ce se mai poate din acest sezon, în special prin câştigarea Cupei României, dar şi prin păstrarea locului 3. Ştiinţa joacă azi cu FC Botoşani şi îşi poate asigura în mare parte ultima poziţie pe podium, apoi urmează returul semifinalei Cupei şi probabila finală. 

„Suntem trişti, este dificil să trecem cu vederea faptul că am învins rivalele la titlu după care am pierdut în meciuri consecutive cu echipele de pe locurile 5 şi 6. Dacă ar avea cineva un răspuns, cred că l‑am şti cu toţii deja, dar nu cred că poate nimeni să explice. Mister ne‑a rugat să strângem rândurile, să trecem peste dezamăgire şi să câştigăm cu Botoşani, pentru că avem mare nevoie de o victorie care să ne redea încrederea în forţele noastre. Ştiu doar că este dureros, vreau să‑i asigur pe suporteri că simţim la fel ca ei aceste eşecuri. Chiar nu cred că are sens acum să căutăm vinovaţi sau să arătăm cu degetul, sincer nici nu cred că există aşa ceva, pur şi simplu am avut două zile foarte rele, în care nici noi nu am jucat suficient de bine, dar am avut şi mult ghinion” a declarat Screciu despre ultimele rezultate ale Universităţii. 

 

Screciu spune că ar ceva extraordinar ca revederea cu fanii pe stadion să se producă la finala Cupei României: „E important este să ajungem în finala Cupei, suntem 100% concentraţi pentru manşa retur de la Târgu Jiu. În ceea ce priveşte posibilul adversar, nu cred că contează dacă va fi Astra sau Dinamo. Ce contează mai mult este că am auzit că finala Cupei s‑ar putea juca cu spectatori în tribune, iar să ne reauzim şi revedem fanii după atâta vreme ar fi ceva minunat”.

 

Mijlocaşul de 21 de ani consideră că accidentările repetate l-au împiedicat să se impună şi în Belgia, dar şi la revenirea în Bănie: „Am avut o perioadă dificilă în special din cauza accidentărilor care s‑au ţinut lanţ de mine, încă de la plecarea de la Universitatea în Belgia. Sper să scap cât mai curând de aceste ghinioane şi să revin, pentru că cred că am arătat la ce nivel pot să joc şi simt că pot să depăşesc acel nivel. Iniţial am făcut o ruptură musculară destul de gravă, la doar trei săptămâni de la transferul în Belgia. Antrenamentele erau mult mai intense, cred că a fost şi acela un factor important. Apoi, imediat după ce‑mi revenisem după acea ruptură, am avut o accidentare groaznică – mi‑am rupt glezna. Ulterior, după ce glezna mi s‑a refăcut, au mai urmat alte câteva probleme musculare, nici nu mai ştiu câte. Lucrez intens însă cu preparatorii fizici şi am încredere că voi trece peste toate acestea. Vreau să rămân la Craiova, mă simt foarte bine aici. Eu zic că dacă voi fi sănătos cu siguranţă o să fiu un membru important al acestei echipe. Sunt sigur că inclusiv eu voi juca mai des, mai ales dacă voi reuşi să fiu într‑o formă fizică bună”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.