Sport
Silvian Cristescu: „Mi-au făcut semne obscene”

A fost scandal în toată regula pe stadionul „Ion Oblemenco”. Silvian Cristescu, unul dintre oficialii Universității Craiova, a avut un conflict cu delegația celor de la FC Botoșani. 

La final, Silvian Cristescu a declarat:  „După ce ne-au dat un gol din osfaid de 2 metri pe care tușierul nu l-a văzut, am avut un penalty neacordat, apoi domnul Croitoru, soțul antrenoarei, sau antrenorul cu portarii de la Botoșani, ne-a arătat degetul, ne-a făcut semne obscene. Am coborât și au sărit jucătorii de pe banca de rezerve a Botoșaniului. Probabil am greșit și eu, nu trebuia să cobor acolo, dar nu îmi explic cum acest individ...

E vina a tot ce se întâmplă în România, în acest play-off, în care nimeni nu a luat absolut niciun fel de măsură, inclusiv cu arbitrii și cu amicalele jucate de anumite echipe. Eu sunt convins (n.r. - că au fost jocuri de culise), s-a văzut clar. Toate deciziile au fost în defavoarea noastră. Nu se mai poate vorbi despre titlu de la meciul cu Clinceni. Singurul nostru obiectiv este să câștigăm Cupa României, dar uitați ce se întâmplă!

Să ne aducem aminte la Clinceni, tușierul a fost în dubiu la un ofsaid de 3 metri. Astăzi ofsaid de 2 metri, pe la Botoșani 3 penalty-uri, penalty-uri neacordate cu FCSB, toate astea s-au adunat, vedeți că și jucătorii sunt nervoși pentru că au văzut nedreptatea. Celelalte două echipe care se bat pentru titlu (n.r. - FCSB și CFR Cluj) au fost favorizate tot timpul, cred că au au 10-15 puncte luate pe greșeli de arbitraj.

Meciul nu a fost dur, cert este că la Botoșani mai trebuiau 4-5 galbene, în schimb i-a dat lui Nicu (n.r. Nicușor Bancu) un cartonaș când voia să atace mingea. Ăsta e arbitrajul din România, așa se întâmplă lucrurile, cine răspunde de arbitraj probabil va lua măsuri. Nu vedeți ce arbitri se dau? O rușine!”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.