Sport
Sorin Cârțu: „Botoșani este întotdeauna mai puternică atunci când joacă împotriva noastră”

Bătălia de pe „Ion Oblemenco” a fost comentată și de Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova. 

Președintele Științei i-a acuzat pe cei de la Botoșani că au o atitudine diferită atunci când joacă cu Universitatea, în timp ce duelurile cu FCSB sunt mai mult amicale: „Este și vina echipei noastre, știau, joacă de atâta timp cu această echipă și le știau caracteristicile. Au intrat în jocul lor. Puteam ușor să câștigăm meciul, am avut patru ocazii imense, și la 2-2, și nouă contra 10. S-a jucat cu capul mare.

Jucătorii simt pe pielea lor ce înseamnă să joci contra Botoșaniului, contra Clinceniului, contra lui Sepsi și văd și ei alte meciuri, cu atitudini diferite. Câte cartonașe au luat ei la partida cu FCSB de acasă și câte au luat aseară, și roșii și tot ce a fost pe teren aseară? Și jucătorii cât să reziste? E oboseală fizică, se transmite și la psihic, ce să mai? Ce dovadă să faci? Doar să desfaci plicul lui Dan Filoti, în care am scris eu cine ia campionatul.

 

Botoșani este întotdeauna mai puternică atunci când joacă împotriva noastră. Poate este pentru ei o bornă așa importantă Universitatea Craiova și atitudinea lor este una războinică. Mereu sunt situații de tipul ăsta. Suntem marcați și noi de ce s-a întâmplat, puteam să nu pierdem, chiar să câștigăm, și așa cum s-a desfășurat,” a spus Sorin Cârțu pentru DigiSport. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.