Sport
Știința ia atitudine după declarațiile lui Marcel Pușcaș: „A fost într-o vacanță plătită la Craiova”

Marcel Pușcaș, fostul președinte al FCU Craiova 1948, a avut o serie de declarații tendențioase la adresa Universității Craiova. Conform acestuia, suporterii Științei sunt „sămânțari”

Managerul Marcel Popescu a luat atitudine și l-a desființat pe Pușcaș: „Ieri, un oaspete pe care l-am respectat a început să fabuleze, mă refer la Marcel Pușcaș, autor de cărți. Nu-i contest viața fotbalistică și viața de conducător, în schimb îi contest categoric modul de exprimare, modul în care etichetează suporterii Universității Craiova, „sămânțari”, lucru care îl descalifică și îl scoate din zona unui intelectual, nu de marca, că de marcă nu putea sa fie. Îl compromite total!

Faptul că instigă și spune că la Craiova se apropie un război civil, că orasul este dominat, că știe el. El a fost într-o vacanța plătită la Craiova. Să nu amestecăm ce spune Marcel Pușcaș și să inducem opiniei publice că la Craiova există două Universități.

Echipa pe care o reprezint este Universitatea Craiova, indiscutabil, actele o atestă. Vad că anumiți tineri, pe care îi felicit pentru prmovare, scandează „noi suntem Universitatea Craiova”. Este o complicitate la confiscarea și la furtul de identitate. La somațiile făcute de reprezentantul legal al clubului Steaua, mă refer la Florin Talpan, televiziunile, mass-media și moderatorii s-au subordonat, folosind apelativul de FCSB”, a spus Marcel Popescu, la Pro X.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.