Sport
Universitatea Craiova a anunţat transferul lui Cristi Bărbuţ

Primul transfer efectuat în vara aceasta de Universitatea Craiova este cel al lui Cristi Bărbuţ, de la ACS Poli Timişoara, un mijlocaş de bandă în vârstă de 22 de ani.

Bărbuţ a evoluat pentru Timişoara în barajul pentru Liga I cu UTA, marcând şi primul gol în partida retur, iar de luni se va alătura locului Ştiinţei, în cantonamentul din Austria.

„Extrema dreaptă în vârstă de 22 de ani va îmbrăca tricoul „alb-albastru” pentru următorul an, cu opțiune de prelungire a contractului pe încă doi. Cristian s-a format ca fotbalist la juniorii grupării bănăţene, iar de la începutul lui 2013 a fost integrat în prima echipă. În cursul sezonului 2016-2017 Bărbuţ a jucat în 40 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie de trei ori şi să ofere 6 pase decisive. De asemenea, acesta a fost prezent şi în loturile naţionalelor Under-18, Under-19 şi Under-21” anunţă clubul Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

O ACHIZITE BUNA PE CAND UN LIBERO..? SI UN MIJLOCAJ CENTRU..?SI ? MAI TREBUIE SA PLECE DIN LOT..SUNT MULTE UMBRE DE ANI..PACAT DE DUMITRAS..A RAMAS POPOV...?
18 iunie 2017, 08:33
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.