Sport
Universitatea Craiova ar întâlni Astra Giurgiu în finala Cupei României

Dacă va reuşi să elimine Viitorul Pandurii şi va ajunge în finala Cupei României, Universitatea Craiova ar întâlni Astra Giurgiu în ultimul act. Ştiinţa joacă miercuri, de la ora 20.30, la Târgu Jiu, returul semifinalei cu formaţia gorjeană, care a încheiat deja campionatul ligii secunde. În tur, pe "Ion Oblemenco", Universitatea s-a impus cu 3-0 şi are mari şanse să joace din nou finala competiţiei, prima dată după 2018, atunci când a şi câştigat-o, 2-0 cu Hermannstadt. 

Astra Giurgiu a eliminat-o în semifinale pe Dinamo, după loviturile de departajare. După 1-0 pentru Astra la Giurgiu, Dinamo s-a impus cu acelaşi scor, după un gol marcat în penultimul minut. La penalty-uri, au ratat Mihaiu şi Nepomuceno de la Dinamo, respectiv V. Gheorghe, de la Astra. Astra Giurgiu a câştigat Cupa României în 2014 şi a mai jucat finala în 2017 şi în 2019. 

În acest sezon de Liga I, Universitatea Craiova a învins Astra cu 2-0 pe teren propriu şi a remizat, 1-1, la Giurgiu. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.