Sport
Universitatea Craiova, dispusă să-şi primească fanii la meciul cu CFR Cluj

După ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că de sâmbătă este permis accesul publicului la evenimente sportive în aer liber, cu ocuparea a 25 % din capacitatea arenelor, Universitatea Craiova a reacţionat prompt şi a precizat că poate organiza derby-ul cu CFR Cluj, programat chiar sâmbătă, de la ora 21.30, ţinând cont de normele sanitare în vigoare. 

„Salutăm decizia de astăzi prin care ne apropiem cu pași repezi de întâlnirea cu voi pe stadion și vă asigurăm că întreprindem toate demersurile necesare pentru ca meciul de sâmbătă, 15 mai 2021, ora 21:30, cu CFR Cluj, să se dispute cu suporteri în #VulcanulDePeOblemenco. Precizăm faptul că o decizie în acest sens trebuie dată de către organizatorii competiției, FRF și LPF. Clubul Universitatea Craiova este pregătit din punct de vedere logistic să asigure accesul spectatorilor pe stadion, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu toate detaliile” a anunţat clubul din Bănie. 

 

Aşadar, mingea este în curtea celor care conduc fotbalul românesc, rămâne de văzut cât de repede se vor adapta şi dacă vor decide redeschiderea stadioanelor. Acum 1 an şi 2 luni a fost ultimul meci cu spectatori în Bănie: Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş 2-1. Dacă se va hotărî că fanii pot asista la meciul Ştiinţei cu CFR Cluj, aceştia vor avea nevoie, pe lângă bilet sau abonament, de un test negativ de coronavirus sau de dovada vaccinării. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.