Sport
Universitatea Craiova va întâlni KF Laci, în Conference League

Adversara Universităţii Craiova în turul al doilea preliminar al Conference League va fi formaţia albaneză KF Laci, care a eliminat în primul tur echipa muntenegreană FK Podgorica. Albanezii au câştigat în retur cu 3-0, după prelungiri, întorcând acel 0-1 din tur, de la Podgorica. Albanezii au dominat clar partida şi au marcat prin Ardit Deliu (59), Lushkja (93) şi  Pregnaj (113), ultima reuşită prilejuită de o gafă hilară a portarului oaspeţilor. 

Universitatea Craiova va întâlni Laci pe 22 iulie, în localitatea Elbasan, la 87 de km de Laci, echipa albaneză nejucând pe arena proprie, care nu este omologată pentru cupele europene. La meciul din Albania este permis accesul publicului în proporţie de 30 %, dar fanii Ştiinţei nu pot asista la meci, deoarece UEFA interzice deplasările fanilor în aceste faze ale competiţiei. Returul se dispută pe 29 iulie, pe „Ion Oblemenco”, cu porţile închise, oltenii având de ispăşit încă o etapă de suspendare a terenului propriu, după incidentele de la meciul cu Honved Budapesta, de acum doi ani. 

 

Antrenorul lui Laci este Shpetim Duro (61 de ani), iar lotul este cotat la aproximativ 4 milioane de euro. Şi Universitatea Craiova are un albanez în staff, secundul lui Marinos Ouzounidis, Bledar Kola. Acesta a şi jucat împotriva Ştiinţei, în 1991, pe vremea când evolua la Prtizani Tirana. Şi Marinos Ouzounidis a întâlnit o echipă din Bănie în cupele europene, pe Electroputere, când actualul antrenor al Universităţii evolua la Panathinaikos. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.