Sport
Universitatea Craiova vrea ca finala Cupei României să se joace pe „Arena Națională” sau pe „Ion Oblemenco”

Decizia că va fi permis accesul a doar 25 la sută dintre spectatori i-a nemulțumit pe olteni. Astfel, Universitatea Criaova a cerut FRF ca finala Cupei să se joace pe „Arena Națională” sau pe „Ion Oblemenco”. 

Cele două variante propuse de Universitatea Craiova pentru desfășurarea finalei Cupei României sunt două stadioane cu o capacitate mult mai mare decât „Ilie Oană” din Ploiești, arena unde ar trebui să aibă loc finala. La Ploiești, în mod normal, Craiova ar putea primi doar în jur de o mie de bilete pentru suporteri. Dincolo de cererea de mutare a finalei, oltenii vor ca stadionul pe care se va juca ultimul act al Cupei să fie deschis în proporție de 50 la sută, fiind un test înainte de Campionatul European care va avea loc și în România. 

 

Astfel, dacă cererea Științei ar fi acceptată integral, 27.000 de oameni ar putea fi lăsați pe „Arena Națională” sau 15.000 pe „Ion Oblemenco” din Craiova. Anu trecut, FRF a mutat finala Cupei de la Craiova la Ploiești, iar motivul a fost că partida se joacă fără spectatori. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.