Actualitate
Accident rutier pe Defileul Jiului

La data de 14 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost implicat intr-un accident rutier pe Defileul Jiului.

La faţa locului  s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Stroești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 , din direcția Municipiului Petroșani către municipiul Târgu Jiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de bărbatul, de 42 de ani,  din municipiul Târgu Jiu.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei, de 68 de ani, din  municipiul Târgu Jiu, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii  auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.